25 февруари 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

От 7 март : Започва записването на населението за снабдяване с дърва за огрев

durva

Пещера. От 7.03.2022 г. в Общинска администрация Пещера започва записването на населението за снабдяване с дърва за огрев през отоплителен сезон 2022 г. – 2023 г.,

През настоящия отоплителен сезон ценообразуването на дървата за огрев е както следва:

Крайната цена на дървата за огрев е 80.00 лв. за 1-ин куб. м.,  или 320.00 лв. за 4 куб. м., формирана по следния начин:

  • за закупуване на 4 куб. м. пространствени дърва за огрев от ТП на „ДГС – Пещера“ – 190.00 лв. /заплащат се в ТП на „ДГС – Пещера“ преди доставка на дървата за огрев/.
  • за превоз и доставка до домовете на лицата – 130.00 лв. /заплащат се при доставката на дървата за огрев в дома/.

Лицата с увреждания, диабетиците и пенсионерите могат да се запишат за включване в списъците за закупуване на дърва за огрев в съответните клубове на територията на Общината.

Лицата и семействата могат да се запишат за включване в списъците за закупуване на дърва за огрев в  Центъра за административно обслужване на Община Пещера.

Община Пещера напомня, че всяко домакинство има право на 4 куб. м. пространствени дърва за огрев за отоплителен сезон. Ако има записани повече от едно лице от домакинство, същите ще бъдат премахвани от списъците.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!