28 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:34, 27 февруари 20221min

Пещерски ученици се включиха в инициативата на фондация „Нашите недоносени деца“

deca p r slaveykov.
Пещера. Второкласниците от ОУ „Петко Славейков“ гр. Пещера и техния класен ръководител г-жа Такева за пореден път изпратиха своята доза „добро“. Включиха се в инициативата на фондация „Нашите недоносени деца“, която за поредна година събира мартенички , които да закачи на кувьозите във всички отделения в България, в които има недоносени деца.
Идеята е заедно да вдъхнем кураж на родителите, като им покажем, че мислим за тях с един малък жест-мартеничка с послание за бързо прибиране у дома.
Децата събраха бяла и червена прежда, сами намотаваха, рязаха, връзваха, усукваха и създадоха с много любов и въображение своите мартенички-посланици на надеждата.
За добрите дела второкласниците получиха Благодарствена грамота от фондацията, което даде стимул на децата да продължават да правят добрини, да бъдат добрия пример за околните и да оказват безусловна подкрепа!
директор на ОУ „Петко Славейков“ : П. Христоскова

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!