30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов : Красимир Узунов живееше с мисъл за добруването и бъдещето на нашия град

svesht

Пещера. На 25 февруари 2019 г., се простихме с нашия съгражданин Красимир Узунов. По повод тъжната загуба на нашия съгражданин, кметът на Общината е публикувал в социалната мрежа жалейка. Ето какво е написал Йордан Младенов:

„До последните си дни Краси, както го наричаха приятели, близки и колеги, живееше с мисъл за добруването и бъдещето на нашия град. Приживе той остави трайна диря, верен на себе си, на идеалите и на историята.
Красимир Узунов ни завеща десетки публикации в български и чужди издания по проблемите на Македония, Западните Балкани, армията, националната сигурност, реформите в службите за сигурност и българската военна история.
Красимир Узунов
Красимир Узунов
За своята дейност Красимир Узунов е удостоен за „Следовник на народните будители“ за 2014 г. от Съюза на народните читалища. Награждаван е с лично оръжие от министъра на отбраната Николай Свинаров, с почетен „Войнишки нож“ от началника на Генералния щаб генерал Никола Колев, със сабя от министъра на отбраната Николай Цонев, със сабя от ръководството на ДАНС, със знак „За принос към Министерството на отбраната“ от министъра на отбраната Ангел Найденов през 2014 г. и със знак „Достойнство и чест“ от министъра на отбраната Красимир Каракачанов през 2018 г. Удостоен е с титлата „Доктор хонорис кауза“ на Военна академия „Георги Раковски“ от 15 февруари 2017 г.
Пещера и жителите ще помнят личността Красимир Узунов. В този ден най-трудно е за близките, семейството, приятелите…
Поднасям към тях своите чувства на съпричастност и разбиране!
Поклон!“

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!