04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:15, 25 февруари 20221min

Криминална хроника

police

Пазарджик. Пазарджиклия е задържан заради побой над съсед. Спорът възникнал снощи на улица в областния град между 39-годишен мъж от Брацигово, който обитавал апартамент в областния град и 33-годишен негов съсед. Скандалът бързо прераснал в сбиване, при което пострадал по-възрастният от двамата. Мъжът бил настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактури по тялото, без опасност за живота. На мястото пристигнали дежурни автопатрули при РУ-Пазарджик. Полицаите задържали побойника в ареста за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Мъж от Пазарджик ударил полицай по време на проверка е задържан в ареста. Всичко станало снощи в района на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик. Автопатрул при Районното управление в Пазарджик придружил до колегите от пътна полиция си водач на автомобил, който трябвало да бъде тестван за употреба на наркотични вещества. Към двамата униформени се приближил  непознат мъж, който започнал агресивна словесна разправия съпроводена с обиди и закани. Полицаите разпоредили на скандалджията да преустанови с нападките си и му поискали документ за самоличност. Тогава мъжът решил да се укрие и побягнал, но бил настигнат бързо от органите на реда. Беглецът се обърнал и нанесъл удар в областта на гърдите на единия от служителите. Белезниците обаче бързо щракнали на ръцете му и той е задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано бързо полицейско производство за нанасяне на телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!