26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:30, 23 февруари 20221min

Криминална хроника

polic

Пазарджик. Почерпена с алкохол шофьорка катастрофира снощи на пътя между Пазарджик и Ветрен. Сигнал за случилото се е подаден малко преди 20.00ч. в РУ-Септември. Към мястото незабавно бил изпратен дежурен полицейски автопатрул, който установил, че инцидента е в близост до разклона за беловското село Мененкьово. 53-годишна жена от Пазарджик, който била зад волана на лек автомобил „Шевролет“ загубила управление над автомобила. Той напуснал пътното платно и се озовал в канавката. За радост жената не била сериозно пострадала. Униформените и направили алкотест, при който дрегерът отчел 1.54 промила. Дамата е задържана в ареста на РУ-Септември, а по случая е образувано бързо производство.

В средата на януари в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от 31-годишна жена. В промишлената зона на областния град неизвестен срязал една от гумите на личния и автомобил. С разследването се заели служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. След почти едномесечно разследване органите на реда установили, че автор на посегателството е 35-годишен пазарджиклия. Спрямо него се води досъдебно производство.

Преписка е образувана спрямо жителка на областния град опитала се да се сдобие със свидетелство за управление на МПС с помощта на неистински документ. В хода на извършено разследване служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик установили, че през ноември миналата година 35-годишна жителка на областния град отишла в сектор „Пътна полиция“. Там тя подала заявление за издаване на свидетелство за управление на МПС, като за целта представила и диплома за завършено средно образование. Полицаите обаче установили, че приложеният официален документ е неистински. Спрямо младата жена е образувана преписка, която ще бъде изпратена в Районната прокуратура в Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!