20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Лили е на първо място по продажби в България

Лили_Иванова
Звездата на българската музика Лили Иванова е на първо място по продажби в България за изминалата седмица

С обявяването на националното си турне за 2022 г. изпълнителката би по продажба на билети големи имена като Андре Рийо и Дейвид Гарет, които тази година ще гостуват у нас с грандиозни програми.

„Уважаема публика, благодаря! ЛИЛИ ИВАНОВА – ТУРНЕ 2022 е на първо място по продажби в България в системата на eventim.bg“, написа примата в личната си страница във Фейсбук и благодари за подкрепата на своите фенове. Само за 24 часа бе разпродадено шоуто й в Ловеч. Поради огромния интерес от екипа обявиха още една дата за изява в Ловеч. Освен на 27 април легендарната изпълнителка ще забие ток на сцената в града на люляците на 27 юни. Билетите за новата дата вече са в продажба. Очаква се турнето на Лили да направи истински рекорд по продажби. Към момента тя обяви 28 концерта, а списъкът най-вероятно ще бъде увеличен.

Както „Телеграф“ вече писа, Лили Иванова се връща в родния си Кубрат – именно оттам примата ще стартира тазгодишното си турне на 14 април, обяви самата тя. Концертът й ще бъде в читалището „Кирил и Методий“ и се очаква да бъде сензацията на годината в градчето, тъй като тя не е изнасяла рецитал в Кубрат от много години. Турнето й ще премине както през познати концертни зали, така и през градове, в които ще изнесе концерти за първи път от десетилетия насам.

Кулминацията на турнето е концертът в зала „Арена Армеец“ – София, на 4 декември 2022 г.

Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата тя се завръща отново в нея

Именно тя бе и първият български изпълнител със самостоятелен концерт в най-голямата ни зала. На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от бенда й – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии, и LaTiDa – беквокали.

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!