29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Димитров отпадна на 1/4-финала във Флорида

tenis na kort

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров загуби с 2:0 сета четвъртфинална среща на турнира в Делрей Бийч (Флорида, САЩ) от сериите ATP 250 срещу австралиеца Джон Милман.

Григор Димитров
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Срещата бе трета помежду им на ниво ATP като и в двата случая до сега победител е бил българинът, при това в родния град на Милман, Бризбън /2018 и 2019 г/.

В първия сет играта вървеше равностойно до 4: 4, когато на свое подаване Григор направи непредизвикана грешка от бекхенд, която успя да спаси със сервис, но следващата, този път от форхенд не успя с двойна грешка на сервиса и позволи пробив на съперника, който безпогрешно си взе подаването на нула, а с това и сета.

Втория сет започна също с непредизвикани грешки, но Григор успя да се вземе в ръце с много добри начални удари и още във втория гейм да направи пробив. С взимането на собственото си подаване успя да поведе с 3:0, но Милман се върна в играта с 3:1 , а Григор пропусна да защити точка за нов пробив и резултатът стана 3:2. След поредица от грешки допусна изравняване и повтаряне на сценария от първия сет след 4:4, когато непредизвикани грешки от форхенд дадоха възможност за пробив на Милман и в крайна сметка окончателна победа.

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!