18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Купуваме билети за влак през приложение

gara peshtera

До шест седмици сайтът на БДЖ за онлайн покупка на билети ще работи обновен и надграден. Това обяви министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев.

До края на годината билети за влак ще се купуват и през мобилно приложение за операционните системи iOS и Android. За повече удобство на всички пътуващи, апликацията ще позволява закупуването на билети за няколко вида транспорт – метро, влак и автобус. МТС работи за интегриране на системите, така че приложението да позволява резервация на билет за пътуване например от Обеля до Слънчев бряг.

МТС планира пристигането на най-новите вагони и локомотиви със средства от Плана за възстановяване и устойчивост да съвпадне с обновяването на железния път.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!