19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

кой е лекар на годината на „Уни Хоспитал“ за 2021г.

lekar

Пазарджик. Лекар на годината за 2021 година на МБАЛ „Уни Хоспитал“ е д-р Славка Кацарова – специалист по пневмология и фтизиатрия и лекар в Отделението по вътрешни болести и COVID-сектора в него.

На церемония в болницата, състояла се днес – 14 февуари – управителят д-р Красимира Чачова-Ранчева връчи наградите за 2021 година. Д-р Чачова подчерта, че отличията – плакети и почетни значки, се присъждат за висок професионализъм, утвърждаване авторитета на лечебното заведение и всеотдайност към пациентите.

Имената на отличените бяха определени на два етапа – на първия всяко отделение имаше право на номинация в съответната категория. До втория тур достигнаха пет лекари, три сестри, четирима санитари и пет служители в административно направление. Чрез тайно гласуване от началници на клиники, отделения, лаборатории и мениджърския екип на Болницата бяха определени победителите.

Най-добър професионалист по здравни грижи стана Цветелина Найденова – старша медицинска сестра на Клиниката по съдова хирургия. Най-добър санитар за 2021 година стана Мариана Кузманова, а най-добър служител – административно направление – стана Стойна Стойковска – експерт „ТРЗ“.

Специална награда – почетна грамота – за най-голям принос в утвърждаването на „Уни Хоспитал“ като водещо лечебно заведение получи  д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център и Отделението по медицинска онкология.

Д-р Чачова благодари на всички за отдадеността, професионализма и грижата към пациента, споделяйки, че в условията за втора поредна година на световна пандемия COVID-19, всеки от тях е показал и доказал, че заслужава днешното признание.

 

 

Източник : / https://pzdnes.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!