23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:39, 10 февруари 20221min

Криминална хроника

police.

Пазарджик. Екипи на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик подпомогнати от колегите си от полицейския участък „Изток“ са извършили проверки на различни търговски обети на територията на квартала.

В два от тях стопанисвани от жени на 22 и 41 години органите на реда открили множество стоки носещи логото на известни марки. Станало ясно, че в магазините се извършва търговия с тях без съгласието на официалните представители на съответните марки за нашата страна.

Иззети са общо 712 артикула, а по случаите се водят досъдебни производства.

Пазарджик. Мъж притежаващ наркотици е задържан от служители на полицейски участък „Изток“. Вчера на улица в квартал „Изток“ полицаи от местния участък засекли 34-годишен мъж. Предприели проверка и установили, че той носи в себе си полиетиленово топче , в което имало суха зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан. Спрямо него е образувано бързо производство.

Велинград. Полицаи от курортния град установиха и задържаха апаш извършвал кражби от каса за дарения в параклис край курорта. Преди дни в полицейското управление във Велинград бил получен сигнал от свещеник отговарящ за параклиса „Свети Никола“, който се намира в местността „Гергевана“ край Велинград. Той съобщил на органите на реда, че в рамките на една година касата за дарения на параклиса била разбивана няколкократно. В резултат на предприетите действия от страна на полицейските служители скоро е установена самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 34-годишен криминално проявен жител на курорта. Според събраните до момента данни се изяснило, че той е откраднал близо 700 лева от събираните в кутията парични суми. Мъжът е задържан в ареста на РУ-Велинград за срок от 24 часа, а по случая е образувана преписка.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!