05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Онлайн курс М@турата – след броени дни

onlain uchenici

На 11 февруари започва онлайн курс М@турата за подготовка за държавния зрелостен изпит по български език и литература на дванадесетокласници от цялата страна.

Уроците ще се провеждат в реално време, два пъти седмично – всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч. Програмата е изцяло съобразена с новия модел на МОН и включва две пробни матури, както и множество дигитални ресурси за упражнение, мисловни карти за бърз преговор и лесно запаметяване, както и електронна христоматия.

В рамките на три месеца опитни преподаватели ще помогнат на гимназистите за отличното им представяне на матурата. Систематизираният материал ще представят Веселин Геренов, учител по БЕЛ в столичното 73. СУ „Владислав Граматик“ и Владимир Игнатов, учител по БЕЛ В 9. ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“ в София. Всеки желаещ може да се включи в курса организиран от Клет България

Наличието на записи от срещите е удобно предимство за случаите, когато на младежите им се наложи да пропуснат урок или при нужда лесно и бързо да преговорят точно определена част от учебното съдържание.

За междинна проверка на знанията си и в края на обучението всички записали се дванадесетокласници ще могат да се тестват с пробна матура, която ще бъде проверена от експерти оценители.

 

 

 

 

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!