24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:47, 8 февруари 20221min

Криминална хроника

durva izsichane

Костандово. На входа на гр. Костандово служители на Регионална дирекция по горите – Пазарджик са извършили проверка на товарен автомобил с ремарке, транспортиращ иглолистни трупи.

Представеният превозен билет е бил издаден от обект за складиране, преработка и търговия в с. Козарско, общ. Брацигово. Според него общото количество на транспортираната дървесина е 27,63 кубика. В кабината на автомобила проверяващите са открили контролна горска марка и производствена марка.

След направената проверка и справка за маршрута на автомобила е констатирано, че дървесината не се транспортира от обекта в с. Козарско, а е незаконно добита от горски територии между Батак и Цигов чарк.

За установените нарушения – транспортиране на незаконно добита дървесина с фалшив превозен билет, са уведомени органите на МВР за образуване на досъдебно производство.

Товарният автомобил, ремаркето, транспортираната с тях дървесина и двете марки са задържани.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!