04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нови мерки в област Пазарджик

oblastna epizootichna komisia covid-19

Пазарджик. От днес до 18 февруари в Пазарджишка област се въвеждат допълнителни противоепидемични мерки, реши Областният оперативен щаб. Причината е повишената заболеваемост, заради която областта е в етап 3 по Плана за справяне с пандемията.

Ограничава се до 50 % капацитетът на заведенията за хранене и развлечения, които работят със зелен сертификат, а работното време на заведения, казина и игрални зали се ограничава от 6.00 до 22:00 ч.

Преустановява се провеждането на всички фестивали, събори и др. на закрито, както и присъственото провеждане на всички извънкласни занимания и дейности по интереси.

Непълнолетните могат да посещават молове, кина и ресторанти само с родители или придружители.

До 18 февруари учениците от 1 до 4 клас ще учат присъствено, а тези от 5 до 12 клас минават на ротационен принцип.  Изключение се прави за училищата с маломерни паралелки, слети паралелки или единствена за випуска паралелка.

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!