20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:02, 2 февруари 20221min

„Биовет“ АД подава ръка на всички желаещи да направим заедно книга за града

kniga

Пещера. Ръководството на „Биовет“ АД предлага на всички граждани от Пещера да създадем съвместен проект. Книга, в която да включим документалните разкази на жителите на града, да публикуваме техни снимки, да съберем информация, която до момента не е била събирана. В хода на работата и проучванията които правим,  разбрахме, че книга с подобно съдържание се подготвя и от сайта „Е-пещера“.

„Водени от доброто си желание да работим в сътрудничество, ние предлагаме да обединим усилията и да работим заедно, така че да направим книгата още по-интересна. „Биовет“ АД ще поеме финансирането на този проект. Мисля, че е крайно време да спрем да се делим, нещата стават по-добре, когато сме заедно.“ – заяви изпълнителният директор Ангел Желязков.

Както вече ви информирахме, книгата ще съдържа освен разказите на пещерци за миналото на града, много снимков материал, отделни раздели в нея ще бъдат посветени на етносите, които и до днес населяват Пещера, местни рецепти, професионален разбор на пещерския говор и думите, които са уникални за града.

 

Ако желаете да ни съдействате, можете да се свържете с нас на адрес: biovet@biovet.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!