19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:57, 1 февруари 20221min

Криминална хроника

us police cars

Пещера. Вчера следобед в центъра на Пещера екип на група „Криминална полиция“ при местното полицейско управление извършили проверка на 38-годишен пещерец. Органите на реда установили, че мъжът пренася в себе си бучки с неправилна форма от бяло прахообразно вещество. Направения полеви наркотест реагирал положително на упойващо вещество. Мъжът не е задържан поради здравословни проблеми. Води се бързо производство.

Радилово. Почерпен с алкохол шофьор е задържан в РУ-Пещера. Това станало снощи на улица в пещерското село Радилово. Автопатрул проверил лек автомобил „Фиат“. Зад волана бил 63-годишен радиловец, който бил тестван с дрегер. Уредът отчел 1.67 промила концентрация на алкохол. Той прекарал нощта в ареста на РУ-Пещера, а по случая е образувано бързо производство

Ракитово. Тийнейджър откраднал мобилен телефон е установен от служители на участъка в Ракитово. Сигнал за случилото се бил подаден вчера от пострадалата 64-годишна жена. Неизвестен проникнал в къщата и, след което отмъкнал скъп смартфон. В резултат на проведеното разследване служители от участъка установили, че автор на посегателството е 19-годишен тийнейджър от Костандово. Телефонът е открит у него, а той доброволно го предал на разследващите. Работата по случая продължава, води се бързо производство.

Лесичово. Следобед на улица в село Лесичово служители от местния полицейски участък проверили 40-годишна столичанка. У нея било открито полиетиленово пликче съдържащо суха листна маса, която се оказала марихуана. Дамата е задържана в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Води се бързо производство.

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!