20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Риболовният билет ще се заявява онлайн

riba mrezha

ИАРА стартира нова система за любителски риболов

В официално прессъобщение, Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) съобщи, че е изпълнен проект „Разширяване на програмния обхват и надграждане на Информационно-статистическата система на ИАРА, съгласно национални и европейски изисквания, както и въвеждане на електронни административни услуги“ по Програма морско дело и рибарство (2014 – 2020).

Проектът осигурява разширяване функционалността на сега действащата информационно-статистическа система

Администрирането на системата ще става чрез богат и лесен за използване интерфейс и основни функционалности, които включват уеб портал, мобилни приложения и външни системи, комуникиращи със системата.

Онлайн обучение за работат със системата

Във връзка с предстоящото пускане на системата в експлоатация, на 27.01.2022 г. /четвъртък/ ще се проведе онлайн обучение върху модул „Издаване на билет за любителски риболов“.

За целта е необходимо да заявите своето участие в онлайн обучението чрез посочения линк https://bit.ly/iara-iss-training

От 01.02.2022 г. предстои да бъде спряна административната услуга от досега действащата система на ИАРА. Тя ще има чисто информативен характер.

Източник : / https://agrozona.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!