29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Магнитните бури през февруари

slunchevo izrigvane.
През февруари 2022 г. ще възникнат две доста силни магнитни бури наведнъж

Първата много силна магнитна буря ще се случи на 4 февруари.

Втората магнитна буря се очаква да удари Земята на  11-и.

Прогноза за магнитни бури за февруари 2022 г

  • Очакват се леки магнитни флуктуации през февруари 2022 г. – на 1, 2, 5, 10, 11, 12, 13, 14, 22, 27.

Календар на магнитните бури за февруари 2022 г

  • 1-2 февруари 2022 г

Първият магнитен ще се проведе в първите дни на месеца и ще бъде с незначителна сила. Съвпада и с началото на лунния месец. Това няма да донесе значителна вреда на здравето, но хората с високо кръвно налягане трябва да се запасят с необходимите лекарства.

  • 4 февруари 2022 г

Единствената магнитна буря през февруари, която ще преодолее прага на червеното ниво на опасност, ще достигне 6 пункта по отношение на силата на удара. Такава сила на метеорологичните условия ще създаде допълнително натоварване на сърцето, ставите и кръвоносните съдове на мозъка, така че трябва да избягвате прекомерната физическа активност и да прекарате този ден в най-спокойна атмосфера.

  • 5 февруари 2022 г

На този ден ще се наблюдават ехо от магнитната буря от предишния ден, а силата на трептенията ще бъде само 3 точки. Въпреки това, зависимите от времето хора могат да изпитат главоболие, виене на свят и изтръпване на крайниците.

  • 10-14 февруари 2022 г

Геомагнитна атака в наши дни се очаква със сила от 3-4 точки, като не би трябвало да се отразява на благосъстоянието на здрави хора. Такава продължителна магнитна буря обаче може да причини проблеми на хората с хронични заболявания. Затова използваме правилото: информиран означава въоръжени и се запасяваме с необходимите лекарства.

  • 22 февруари 2022 г

Кратка магнитна буря с нисък интензитет на този ден не трябва да причинява здравословни проблеми, но ще повлияе на емоционалния фон. Затова пийте успокоително сутрин и прекарайте деня в спокоен режим, без активно физическо натоварване и морални сътресения.

  • 27 февруари 2022 г

Слабите магнитни вибрации, които продължават само няколко часа, могат да причинят физически дискомфорт като главоболие и промени в настроението. Затова се опитайте да държите емоциите си под контрол, а също така се откажете от мазни храни, тютюнопушене и алкохол.

 

 

 

Източник : / https://ndt1.eu


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!