22 май 2022
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Теленор“ става „Yettel“ на 1 март

telefon

След БТК и А1 и „Теленор България“ обяви, че започва ребрандиране. От 1 март компанията ще се нарича Yettel („Йеттел“). Промяната на името е част от по-широката инициатива за ребрандиране в България, Унгария и Сърбия, където телекомуникационните дружества, част от PPF, оперират под марката Telenor.

В съобщение Марек Слачик, изп. директор на телекомуникационния, медиен и технологичен бизнес на PPF Telecom Group за Централна и Източна Европа мотивира промяната с това, че силният бранд е от решаващо значение за постигане на визията на компанията.

От оператора допълват, че промяната на марката ще бъде неусетна за клиентите, като от тях не се изискват никакви действия. Официалното и пълно разкриване на бранда Yettel ще стане на 1 март.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!