25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Бъдете автор в най-новата книга за Пещера

peshtera stara

Знаете ли историята на своя род? Пазите ли снимки от своите предци? Спомняте ли си стари приказки и легенди? Какво ви кара да обичате и да се гордеете със своя град, кои са местата, които бихте препоръчали за посещение на туристите? Какво искате да открием за историята на Пещера?

Отговори на тези въпроси има всеки, който е живял или живее в момента в Пещера, а ние ги очакваме от вас.

Можете да ни пишете на biovet@biovet.com, можете да ги напишете в коментари под този текст във фейсбук, а нашата цел е заедно да съставим книга, която да запази за бъдещите поколения всичко това.

Инициативата за написването на тази обща книга е на „Биовет“ АД, а автор може да бъде всеки пещерец, който има какво да разкаже и с какво да допринесе за опазването на спомените.

Ще ви бъдем благодарни, ако ни изпратите и стари думи, които са характерни за нашия град. Разкази и снимки за емблематични фигури, които са били важни в миналото и днес за развитието на Пещера.

Напишете ни рецепти на стари и характерни за Пещера ястия, разкажете ни от къде сте ги научили.

Ще се постараем да подготвим книгата до началото на есента, когато заедно с Община Пещера ще възродим етнофестивала.

За връзка с нас: biovet@biovet.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!