23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът на Община Пещера получи разрешение да сключи договор за обществен превоз без конкурс

podpis dokument.

Пещера. За осигуряване на превозвач по автобусни линии, квота на община Пещера, Областният управител Иван Васев разреши възлагането на обществения превоз в община Пещера без конкурс до провеждането на такъв.

Сключеният договор за обществен превоз между Община Пещера и „Транссервиз – ООД“ ще изтече на 12.02.2022 г., а процедурата за възлагане по реда на ЗОП е прекратена през 2021 г. поради липса на подадени оферти от страна на превозвачи.

Със Заповед №ТУ-11/19.01.2022 г. на Областния управител на Пазарджик се дава разрешение за срок от 12 месеца, превозите по маршрутните разписания на автобусни линии от републиканската, областната и общинската транспортни схеми, квота на община Пещера, да бъдат възложени пряко от Кмета на Общината, до финализиране процедурата за възлагане на превозите, считано от датата на влизане в сила на заповедта.

Това е второ разрешение от страна на Областния управител, първото за срок от една година е дадено със Заповед № ТУ-31/08.02.2021 г.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!