29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Анастасия Арасланова вече е почетен член на ТД „Сдружение Устремени“

gramota araslanova

Пещера-Асеновград. „Благодаря ви мили приятели от ТД „Устремени“! С толкова мили думи и такова внимание, вие ме карате да се чувствам специална, а аз мисля,че съм една от всички! Бъдете здрави и надявам се дълго още ще споделяме преходите.“

Това написа в социалната мрежа нашата съгражданка Анастасия Арасланова, след връчването на грамота за почетно членство в Туристическо дружество „Сдружение Устремени“ .

Както Peshteraprim  информира по-рано, решението на УС на Дружеството бе оповестено на 5 януари 2022г. Пещерката е освободена от всички видове такси и членски внос. Арасланова получи безплатен едногодишен абонамант за вестник „Ехо“. Добрата новина оповести Ивайло Мирчев- председател на ТД в Асеновград. „За всяко дружество е чест да има в редиците си толкова изявен планинар! Бъди здрава и още дълги години заедно в планините!“, написаха нейните съмишленици.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!