25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пазарджик е в червената Covid зона

corona virus 1

Пазарджик. Броят на новозаразените за последното денонощие се увеличава, но натискът върху болниците не е толкова голям. Въпреки това вече и Пазарджик премина към червената Covid зона.

Новите случаи на коронавирус за последното денонощие са 129. Добрата новина е, че от тях едва 9 са хоспитализирани в лечебни заведения.

„Което не е такъв голям процент от хоспитализирани, от положителни. Като че ли натискът е по малък към болниците, имаме свободни легла, заетостта на леглата е наполовина“, каза директорът на РЗИ д-р Хюля Шериф.

Според нея обаче е рано да се прави обобщение, че агресивността на коронавируса отслабва.

„Към днешна дата не се знае. Сега тепърва ще видим накъде ще тръгнат нещата. Има нов план за справяне със съвсем други показатели. Ще видим“.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!