23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:47, 11 януари 20221min

Сняг вали на Свети Константин

nov snyag sveti konstantin

Пещера. Сняг вали на летовището Св. Константин, съобщиха постоянно пребиваващи там. Снежната покривка е около 6 -8 см. Вятър на пориви предизвиква навявания на места. Облачно е времето. Не е подходящо за туризъм. Температурата е около минус 1 градус.

Според прогнозите н метеоролозите снежна покривка в планината ще бъде между 15 и 35 cm. Умерен и силен вятър от североизток ще създаде условия за виелици.

Снимка : d,nrl Източник : peshteraprim

Пътната настилка от Пещера до с. Св. Константин е почистена, увериха от общинското предприятие. От там призовават шофьорите, на които им предстои пътуване, да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия, да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват необходимата дистанция и не предприемат резки маневри.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!