29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Метеорологична прогноза

vreme
Жълт код за опасно време е обявен в почти цялата страна заради валежи навсякъде и застудяване

Очакват се повсеместни валежи. Дъждът ще премине в сняг. Значителни ще са количествата в Предбалкана, Рило-Родопската област и в Югоизточна БългарияВ по-голямата част от страната ще се образуваснежна покривка.

Ще продължи да нахлува студен въздух. Ще застудява още. По планинските проходи ще има снежни виелици и ще се образуват навявания. Температурите ще между минус 1 и 4 градуса.

В Пещера : Вероятността за валежи е 95%. Очаква се дъждът да бъде примесен със сняг след 09:00 часа. Към 18:00 ч. вече ще премине в сняг. Минимална температура минус 2 градуса, максималните няма да надвишават 5 градуса. Влажността на въздуха е 92%.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!