19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Григор Димитров запази позиция в ранглистата

grigor dimitrov

Григор Димитров остава на 28-ото място в публикуваната днес световна ранглиста на тенисистите.

Той прибави само 20 точки в актива си от полуфинала в Мелбърн и има 1821 точки – с 4 по-малко от Лоренцо Сонего. Тази седмица Димитров ще очаква жребия за Откритото първенство на Австраля, където ще бъде поставен.

Димитър Кузманов отстъпи 17 позиции до №204, защото загуби точките от осминафинала в АТР 250 турнира в Анталия миналата година. Във вторник пловдивчанинът ще дебютира в квалификациите на Australian Open. Негов съперник ще бъде германецът Даниел Мазур.

Останалите двама българи в топ 500 са №363 Адриан Андреев и №406 Александър Лазаров.

Води Новак Джокович следван от Даниил Медведев и Александер Зверев. Канадецът Феликс Оже-Алиасим изкачи две позиции и е на рекордното за него девето място.

При жените Виктория Томова слезе две места и е 119-а в света. Тя е пета в квалификациите на Откритото първенство на Австралия и ще играе във вторник срешу Деспина Папамихал от Гърция.

Изабелла Шиникова е №220, а Цветана Пиронкова е 255-а в класацията на WTA.

На върха няма промени. Води Ашли Барти пред Арина Сабаленка и Гарбине Мугуруса.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!