27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:10, 6 януари 20221min

Криминална хроника

policia

Пазарджик. Мъж извършил серия от вандалски прояви е задържан от служители на РУ-Пазарджик. Снощи бил получен сигнал, че са нарязани седем от гумите на  четири автомобила паркирани на различни улици в пазарджишкото село Мало Конаре.

На мястото пристигнали дежурни екипи на полицейското управление в Пазарджик и бил извършен оглед. Успоредно с това били предприети оперативни действия за установяване на извършителя. Оказало се, че това е 62-годишен жител на същото село, който е извършил посегателствата със сгъваем джобен нож.

Той е задържан за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление в областния град. Изяснява се размерът на нанесените щети на тримата собственици на возилата.

Велинград. Незаконно добити дърва са открити в частен имот намиращ се във велинградското село Кандьови. Вчера служители от полицейското управление във Велинград извършили проверка в имота на 52-годишен мъж от същото село. Там били открити около 6.7 кубически метра немаркирана иглолистна дървесина. Мъжът не притежавал и никакви документи за сеч и произхода на дървата. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!