20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Телевизиите в новогодишната нощ

tv

Новогодишни програми с познати комедийни актьори, музикални изпълнения на звезди от родната и световната музикална сцена и хитови филми са подготвили телевизиите за новогодишната нощ.

За втора поредна година БНТ залага на „Новогодишната щръклица“ на режисьора Димитър Шарков, която стана най-гледаното предаване в България в часовете преди настъпването на 2021 г. Продължението е кръстено „Световна щръклица“, като скечовете, изпълнени от Кръстю Лафазанов, Любо Нейков, Милица Гладнишка, Филип Аврамо и др. ще се редуват с изпълнения на Николина Чакърдъкова, Фики Стораро, Илия Луков, Николай Славеев, Глория,, Поли Паскова, оркестър „Канарите“, Балетът на Музикалния театър, Алфредо, група „Тропикана“ и други.

Музика безкрай по БНТ

Преди полунощ на Нова година, в 22:30 часа ще започне празничното шоу „Нова година с Музика безкрай“. То ще продължи до 01:30 часа на 1 януари 2022 г. с участието на най-големите звезди на българската популярна музика с изпълнения на златните им хитове – Криско, Дара, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова, Васил Найденов, Преслава, Орлин Горанов, Силвия и Теди Кацарови, Нели Рангелова, дует „Ритон“, групите „Сигнал“, „Интелиджънт Мюзик Проджект“ и още много други.

В новогодишната нощ Би Ти Ви залага на празнично издание на „Шоуто на Николас Цитиридис“, което ще започне от 20:00. Компания на Николаус като водещи ще правят Ивет Лалова и малката Ая Алексиева от сериала „Татковци“.

Какво предлагат телевизиите в новогодишната нощ

© Олег Попов, Би Ти Ви

Предаването ще бъде открито от специално изпълнение на четиримата треньори в „Гласът на България“ – Галена, Дара, Любо Киров и Иван Лечев. Ще има разговори и изпълнение на Васил Найденов, Меди, Прея, Маги Джанаварова, Есил Дюран, Дичо, Наско от БТР, Део, Константин и Софи Маринова.

Новогодишното шоу на Би Ти Ви е кръстено „Гара Мечта“ и започва в 22 часа. В него участват актьорите: Любо Нейков, Тончо Токмакчиев, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Петьо Петков – Шайбата, Иван Бърнев, Албена Колева, Лилия Маравиля и Вальо Танев. Както и изпълнителите: Васил Петров, група „Акага“, Иво Димчев, Тони Димитрова, Графа и Веско Ешкенази, Папи Ханс, Стенли и Димитър Ковачев – Фънки, квартет „Дестини“, Поли Генова, Калин Вельов и Нина Николина, Богдана Карадочева и група „Остава“.

Какво предлагат телевизиите в новогодишната нощ

© Олег Попов, Би Ти Ви

Действието се развива на ЖП гара – утопично място където мечтите на всички българи са се сбъднали. Сюжетът представя двама непознати, Песимист и Оптимист, които се срещат в новогодишната нощ докато пътуват с влак. Между тях възниква спор кой – кой е и дали в България си струва да се живее.

Зрителите на NOVA телевизия ще изпратят старата 2021 година с новогодишният концерт на „Маскираният певец“(20 часа). В него всички 14 участници от третия сезон ще изпълнят любими песни, но този път без маските, зад които криеха своята самоличност. Те ще бъдат в компанията на водещите на шоуто Герасим Георгиев – Геро и Краси Радков.

Какво предлагат телевизиите в новогодишната нощ

© Красена Ангелова, “Нова телевизия“

В 22 часа започва „Новогодишна Рачковица“ – специалното издание на „Забраненото шоу на Рачков“. Водещият ще посрещне на сцената на шоуто музикалните легенди Васил Найденов и Богдана Карадочева, поп звездите Белослава и Графа, както и попфолк певците Софи Маринова с рапъра Устата, Преслава, Ивана и Стояна. Хуморът ще бъде гарантиран с актьорите Мариус Куркински и Антон Радичев. Шоуто ще бъде открито с пищно огнено шоу от международните артисти от „Палячи“.

Какво предлагат телевизиите в новогодишната нощ

© Олег Попов, Би Ти Ви

Тайният концерт от рождения ден на радио и телевизия „THE VOICE TV – 15 години“ ще превземе ефира на NOVA в 1:00 ч. На специалната сцена на първия концерт, заснет изцяло във виртуална реалност, ще излязат някои от най-обичаните и популярни български артисти със зашеметяваща визия и присъствие. Най-големите си хитове ще изпълнят 22-ма изпълнители, сред които Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Михаела Маринова, Криско, DARA, Papi Hans, TITA, Дивна, Дара Екимова и др.

Новогодишната програма на NOVA ще продължи с впечатляващия концерт „Една нощ с Адел“ в 2:40 ч. Талантливата певица ще изпълни едни от най-големите си хитове и част от новите си песни от последния албум „30“ в обсерваторията „Грифит“ в Лос Анджелис след 6-годишна пауза от музикалната сцена.

Какво предлагат телевизиите в новогодишната нощ

© Клиф Липсън, CBS

 

 

Източник : / https://www.dnevnik.bg

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!