17 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков22:53, 31 декември 20211min

Младенов :Нека продължим напред както винаги- заедно!

10

Пещера.

Уважаеми съграждани,

Изпратихме старата година, в която преживяхме трудности, но и много незабравими събития и поводи за радост. С надежда за по-добра, справедлива и чакана година изпратихме ден по ден седмици и месеци. Отброихме последните часове от времето за равносметка, обещание, планове за ново начало, за по-добър живот.

Днес се обръщам към вас зареден с енергия, нови сили и добри помисли. Нека продължим напред както винаги- заедно! Нека всеки ден от Новата 2022 г. да бъде успешен за всяко семейство от община Пещера ! Нека щастието и късметът бъдат редом с нас! Нека 2022 г. е началото на един по-красив живот, изпълнен с много усмивки и любов!

Честита Нова Година!

 

Йордан Младенов

кмет на Община Пещера


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!