28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:04, 30 декември 20211min

Lubo Kirov Live in London

liubo-kirov-s-grandiozen-koncert-v-london-na-22-mai-2022-godina

Любо Киров ще направи грандиозен концерт в Лондон на 22 май 2022 година. Една от най-големите звезди в българската музика ще зарадва публиката в легендарната британска зала „Troxy“, на чиято сцена са били световни звезди като Роби Уилямс и „Nick Cave & the Bad Seeds“.

„Lubo Kirov Live in London“ ще бъде първият концерт на изпълнителя с подобен мащаб извън границите на страната. Събитието идва половин година след изключително успешния му концерт „Целуни ме“ в зала „Арена Армеец“, когато над 7000 души станаха част от неповторимото музикално шоу.,

Публиката в Лондон ще чуе познатите си любими песни на Любо Киров, както и съвсем нови парчета от предстоящия му албум, който се очаква да излезе през пролетта на 2022 година.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди – за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влиза и в класацията на „Forbes България“ като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в последния сезон на „Гласът на България“.

Британската зала „Troxy“ отваря врати в Лондон през далечната 1933 година. През 60-те години на миналия век е затворена и се превръща в училище за обучение на Лондонския оперен център. Сградата се смята за жизненоважна част от историята на Източен Лондон. На сцената ѝ през 2016 година излиза Роби Уилямс в една от най-мащабните продукции за мястото.

 

 

Източник : / https://www.avtora.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!