29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Времето до края на декември

chasovnik zimno vreme

Посрещаме коледните празници с почти пролетно време. Слънчевото време на 24 декември ни зареди с добро настроение, вместо с коледен дух, но няма да му се сърдим, защото в деня след Рождество Христово времето ще бъде още по-топло и приятно.

Дневните температури на Коледа ще се колебаят между 11 и 16 градуса. Облачността ще е рехава с тенденция да се увеличава от запад на изток. Валежи обаче не се очакват.

В последния ден на седмицата обаче облаците ще са повече и в западната половина на страната ще превали дъжд, с по-голяма вероятност в северозапада.

Седмицата между коледните и новогодишните празници ще започне с топло за сезона време, но с превалявания, които ще са на повече места в страната около средата на периода.

За новогодишната нощ температурите ще се върнат към нормалните за сезона, но снеговалежи не се очертават.

 

 

 

Източник : / https://www.sinoptik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!