27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кирил Петков назначи 13 заместник-министри

Kiril-Petkov

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков са назначени тринайсет заместник-министри в отделните министерства, съобщават от пресслужбата на Министерския съвет.

На длъжността заместник-министър на енергетиката са назначени Данаил Николов и Пламен Данаилов. От длъжността заместник-министър на енергетиката са освободени Мирослав Дамянов, Ива Петрова и Георги Самандов.

Владимир Харизанов е назначен на длъжността заместник-министър на спорта. От длъжността заместник-министър на младежта и спорта на длъжността заместник-министър на спорта е преназначена Яничка Труева.

На длъжността заместник-министър на земеделието са назначени Момчил Неков и Иван Христанов.

На длъжността заместник-министър на културата са назначени Юрий Вълковски и Бойко Кадинов. От поста заместник-министър на културата са освободени Борислава Танева и Пламен Славов.

От длъжността заместник-министър на финансите е освободена Людмила Петкова, като на същата длъжност е назначена Росица Велкова-Желева. Росица Велкова-Желева е магистър по „Финанси“ на УНСС. Има повече от 20-годишен опит в Министерството на финансите, където включително е заемала поста заместник-министър.

На длъжността заместник-министър на здравеопазването са назначени Петър Грибнев и Любомир Бакаливанов. От длъжността заместник-министър на здравеопазването са освободени Александър Златанов и Тома Томов.

Явор Пенчев и Деляна Иванова са назначени на длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. От длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството са освободени Нина Стоименова, Валентин Граматиков и Иван Шишков.

От поста заместник-министър на труда и социалната политика е освободена Надя Клисурска. Ивелина Пенева, Красимир Киряков и Орлин Япраков освобождават поста заместник-министър на икономиката.

Цялата заповед за назначенията може да видите ТУК.

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!