20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ЦСКА пусна в продажба билетите за дербито с Лудогорец

futbol

ЦСКА пусна в продажба билетите за домакинския мач срещу Лудогорец от отложения 3-и кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Българска армия“ е в понеделник, 20 декември, от 16:30 часа.

Ето и официалното изявление:

„ЦСКА пусна в продажба билетите за домакинския мач срещу Лудогорец от отложения 3-и кръг на efbet Лига. От днес феновете, които искат да подкрепят любимците си на стадион „Българска армия“ в понеделник, ще могат да закупят входните талони онлайн в мрежата на УРБО.

В деня на мача (20 декември, понеделник) билети ще се продават на касите в Борисовата градина до фен магазина, като работното им време ще бъде от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата, която е с начален час 16:30 часа.

За привържениците на Лудогорец ще бъде отворена касата откъм сектор „Б“, която ще работи от 14:30 часа, а пропуските за гостуващия сектор са с цена 6 лева.

В понеделник (20 декември) администрацията на стадион „Българска армия“ ще работи от 10:00 часа.

Цените на билетите на каса:

Сектор „А“ – 12 лв.

Сектор „В“ – 8 лв.

Сектор „Г“ – 6 лв.

Сектор „Б“ – 6 лв.

ВИП ложа – 130 лв.

Ръководството на ЦСКА напомня на зрителите, че трябва да носят със себе си зелен сертификат – те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест. В 10:30 часа, до касата на стадион „Българска армия“, която се намира до фен магазина ще бъде отворен пункт за бързи тестове, специално за тези от Вас, които нямат зелени сертификати, а искат да посетят двубоя. Цената на бързия тест е 10 лева.

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно, а зрителите под 18-годишна възраст нямат нужда от представяне на зелен сертификат.

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!