03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

1085 човека в неравностойно положение от Пещера, Радилово и К. Димитриево ще получат пакети с продукти

pomoshti koleda

Пещера. По повод Коледните и Новогодишни празници, кметът на Община Пещера – Йордан Младенов предостави помощи в натура на Клуб на пенсионера, Сдружение „Диабет – Пещера“, Общинска организация към Съюза на инвалидите и Сдружение “Вяра”. 1085 човека в неравностойно положение от Пещера, Радилово и К. Димитриево ще получат пакети с продукти.

Средствата за тях са обезпечени от Общинския бюджет за 2021г., в който са заложени средства за помощи в натура. Кметът на Община Пещера е разпоредил доставката на помощите в натура да се извърши по местонахождение на клубовете, като е създадена необходимата организация и график за получаването им от крайните получатели. Пакетите ще поемат път към хората в неравностойно положение от 17 декември.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!