29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Откриват ски сезона на Свети Константин

Ski pista Sveti Konstantin

Пещера. „Зимният сезон ще бъде открит в 10:00 часа на 18 декември /събота/. Дългоочакваната новина съобщи за Peshteraprim Георги Киев- председател на ТД „Купена“. Пистите са обработени и очакват любителите на белите спортове. Влековете работят, допълни Киев. Той уточни, че малката писта ще е отворена за скиори, по гоямата ще се спускат само почитателите на шейни. Причина за мярката е недостатъчното количество снежна покривка.

Работното време на съоръженията е от 10:00 до 16:00 часа, напомни Киев и пожела здраве, късмет и все повече скиори през Новата година.

Село Св. Константин се намира на 16 км. от Пещера. Разположено е сред вековните гори на Родопите и е известно със своя мек климат и красива природа. Средната надморска височина на курорта е 1 360 метра, което го прави чудесно място за целогодишна почивка.

Като курортно място селището е създадено през далечната 1898 година лично от цар Фердинанд, то е едно от най-старите и многолюдни места за отдих с над 1 000 частни вили.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!