25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Годишната изложба на художниците в Пещера е открита за посетители

god. izlozhba 2021

Пещера. В ХГ „проф.Веселин Стайков“ е открита 52-та изложба на художниците от клуб ”Петър Стайков”. Събитието премина при спазване на действащите в момента противоепидемични мерки и валиден COVID сертификат. 33-ма творци от Пещера се включиха в авторитетното издание за да покажат на почитателите 66 свои творби.

В годишната изложба със свои творби се включват Янко Янчев, Иван Янков, Ангел Кърпачев, Димитър Лазаров-Дим. С първо участие се представят Мария Манева, Любка Димова и Мария Златанова.

Изложбата откри зам.-кмета на Община Пещера Елена Рядкова. Към присъстващите тя се обърна с думите : “ Изложбата на нашите художници ни пренася в друго пространство и ни води по пътя на светлината, към най-светлия празник Рождество Христово. Бъдете здрави, щастливи и успешни! Нека вашето изкуство носи заряд и е повод за гордост“.

За принос в изобразителното изкуство и развитието на културата в община Пещера беше отличена Милка Павлова.  Експозицията ще бъде отворена за посетители до януари 2022г.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!