25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

На 15 декември празнуват хората със свободни имена

nazdrave

Имен ден празнува Свободата и Свобода, Елевтер и Елевтерия. Имената Елевтер и Елевтерия произлизат от гръцкия град Eleutheros, което в превод на български означава „свобода“. 

Свети Свщмчк Елевтерий произхожда от знатно римско семейство. Играчката получи християнска диета. Когато бие 20 години, Св. Елевтерий победи провъзгласения за епископ. Блестящият отец донесе много за укрепление на Христовата вяра, яжте проповедите си и целодневната служба на Бога и стадото. Това не погледна императора Ариан, който победи известния като заклет езичник. Единият изпрати епископа на конгреса в Рим и той насади легендите върху малките листчета хартия и ги положи отгоре и обезглави.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!