29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ВК Хебър е отбор №1 за ноември

hebur voleybol

Пазарджик. Волейболистите на Хебър са отбор на месец ноември в анкетата на Пресклуб „България“

„Благодаря за наградата, която дадохте на нашия отбор“, заяви Камило Плачи, старши треньор на пазарджишкия тим, който влезе в групите на Шампионската лига. – Благодаря на кмета на Пазарджик г-н Попов. Той много обича спорта и ми помогна отново да съм в България. През последните 2 месеца не бях с отбора на Хебър, поради здравословен проблем, и благодаря на всички специалисти в тима и на всички играчи – за работата, която свършиха. Поздравявам президента на клуба ни ни и кмета на Пазарджик“.

„Винаги съм имал позитивно мислене за националния тим на България. Като, че ли сега обаче липсва подмладяване на състава. Но сега се задават много силни млади гарнитури на България при юношите и младежите и тези състезатели, според мен, може да помогнат в бъдеще на „А“-тима на България“, е мнението на италианския специалист..

Капитанът на Хебър Иван Станев пък сподели: „Беше важно да влезем в групите на Шампионска лига. Заслужено сега сме в групите на волейболната ШЛ“.

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!