23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:15, 10 декември 20211min

Криминална хроника

police.

Пазарджик. Поредния млад мъж притежаващ наркотици е задържан от служители на полицейски участък „Изток“ при РУ-Пазарджик. Вчера на една от улиците в едноименния квартал автопатрул на участъка засякъл 27-годишен мъж от село Братаница. Последвала проверка, при която било установено, че той носи в себе си20 полиетиленови топчета и още 16 пликчета-тип спейсбек всичките съдържащи суха листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид. Общото количество на намерената дрога е малко над 10 грама. Тя е иззета, а притежателят и задържан в ареста. По случая се води бързо производство.

Септември. Както вчера съобщихме извършители на кражба са задържани от криминалисти при РУ-Септември. Апашите отключили паркиран лек автомобил и от жабката отмъкнали пари и документи, съобщиха от ОДМВР – Пазарджик.

В резултат на проведеното разследване криминалистите стигнали до самоличността на извършителите. Оказало се, че това 23-годеишен мъж и негов 17-годишен съучастник, и двамата от Ихтиман. В хода на работата с извършителите полицаите установили, че те са автори и на взломна кражба от хранителен магазин.

През ноември „Дуото“ проникнало в търговския обект разбивайки входната му врата. От там успели да откраднат 25 стека с цигари от различни марки и близо 800 лева оборотни пари. Работата по случаите продължава. Изяснява се съпричастността на ихтиманците и към други посегателства на територията обслужвана от РУ-Септември.

Семчиново. Криминалисти от РУ-Септември установиха и задържаха крадец на яре. В средата на ноември в управлението бил получен сигнал от 62-годишен мъж от Белово. Той информирал полицаите, че ловък апаш отмъкнал яре от пасящото му стадо в землището на Белово. Служители на група „Криминална полиция“ при РУ-Септември предприели разследване и след близо три седмици усърдна работа установили, че автор на кражбата е 63-годишен жител на септемврийското село Семчиново.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!