29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:31, 8 декември 20211min

Спортен клуб по Тенис на Маса-Пещера се срещна с любители на дисциплината

tenis na masa

Пещера. Във връзка със спечелен проект ,,Спорт и здраве за деца и младежи“, Спортно майсторство чрез добро оборудване в тениса на маса, Сдружение с нестопанска цел Спортен клуб по Тенис на Маса-Пещера, проведе презентация пред ученици от СУ,,Свети Климен Охридски“, ОУ,,Патриарх Евтимий“, както и с любители по тенис на маса в община Пещера.

Презентацията се проведе от председателят на СКТМ ПЕЩЕРА Валентин Делчев. От нея младежите се запознаха с основните умения в тениса на маса, демонстрира се разликата в любитилските и профисионалните хилки за тенис, разликата в движението на топчето на професионална маса и други техники от спортната дисциплина.

Срещите се проведоха при изключителен интерес и забавление за всеки участник.Тенисът на маса предлага безброй ползи за физическото и психическо здраве на вашето дете. Една от най-важните от тях е същността на самата игра. Тенисът на маса е спорт, който учи децата на стойността на дисциплината, етиката и отговорността. Тези качества са безценни за всяко дете както в спортната зала, така и извън нея.

Инициатива,, Спорт и здраве за децата и младежите“- Спортно майсторсто чрез добро оборудване се осъществява с финансиране на Общински фонд за местни инициативи, Община Пещера, създаден съвместно с Платформа АГОРА, както и с подкрепата на фондация ,,Америка за България“.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!