24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Смилянов : 30 см. сняг на Св. Константин, пътят е почистен

nov snyag sveti konstantin

Пещера-Св. Константин. Около 30 см е снежната покривка в курортното селище Свети Константин, съобщи за Peshteraprim Георги Смилянов- управител на ОП „ЧПОИ“. Още снощи специализиран автомобил е почистил пътния участък до яз. Батак.

Рано тази сутрин почистването на пътя е продължило, допълни Смилянов. Движението на автомобили се осъществява при зимни условия и стриктно спазване на правилата за движение. Към 7:00 часа температурата на 1350 м.н.в. е била -4 градуса.

Днес служители на общинското предприятие ще отстранят две дървета, които са потенционално опасни за движението, каза Смилянов.

Припомняме, че по заповед на Кмета на Общината, от 1 декември е осигурен специализиран автомобил, който ще почиства отсечката от Пещера до селото ежедневно, 7 пъти в седмицата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!