28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Потенциално опасно ще е времето на 7 декември

duzhd

Оранжев код за опасно време е в сила за три южни области – Благоевград, Смолян и Кърджали. Потенциално опасно ще е времето в други 17 – в Западна и Централна България, където кодът е жълт.

В „оранжевите“ области ще паднат 30-50 mm дъжд, ще е ветровито с умерен и временно силен северозападен вятър. В северните райони на област Благоевград дъждът ще преминава в сняг. Над 1200 метра в Смолян и Кърджали ще вали сняг. Там след обяд вятърът ще се ориентира от северозапад.

В „жълтите“ София град, София област, Перник, Кюстендил, Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Габрово и Велико Търново ще валят дъжд и сняг. В западните области ще се образува снежна покривка – около 15 см. Ще е ветровито с умерен и временно силен северозападен вятър.

В останалите области с жълт код (Плевен, Сливен, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Хасково и Ямбол) валежите ще са от дъжд и ще е ветровито.

 

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!