02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Десетки детски писма от Пещера тръгват към Лапландия

ismo dyado koleda

Пещера. Небивал интерес от страна на малчуганите решили да пишат писмо до Дядо Коледа отчитат в пещерската поща. Две седмици преди Коледа писмата на пещерските деца продължават да пълнят пощенските кутии в града.

В пощенската станция в Пещера само за днес, своите писма до Дядо Коледа вече пуснаха над 40 малчугани и чакат с нетърпение отговор от него. Най-красивото писмо до Дядо Коледа ще получи и награда, а срокът за изпращане е до 17 декември, допълни Бари Пехливанова.

Пратката трябва да е таксувана и с правилната стойност. За съответните марки, за да пристигне заветното писмо с желанията до Лапландия, родителите трябва да платят сумата от 0.65 лева. И не забравяйте !

Срокът за изпращане е до 17 декември 2021 г.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!