28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Коледната елха грейна на площад „България“

elha 6 12 21..

Пещера. Пълен площад, много настроение, засмени детски лица, родители, баби и дядовци от града се събраха на пл.“България“, за да видят и запомнят емоциите около грейването на Коледното дърво и празничната украса.

Снимка : peshteraprim

Мирис на топли пуканки, хрупкави понички, светещи балони и музика от тематични песни. Такава бе картината малко след 17:00 часа на 6 декември. На сцената своите песенни послания към присъстващите изпратиха децата от ЦПЛР-ОДК, както и актьорите от театър ПАН. В концерта участваха мажоретен състав „Перистера“, вокална формация „Шарения“, танцов състав Фолклорен ансамбъл „Здравец“, детските градини „Слънчо“ и „Изгрев“.

Както повелява традицията дойде и Дядо Коледа.

Снимка : peshteraprim

Деца, родители и възрастни споделиха този дългоочакван и магичен момент. Сред тях бе и кметът Йордан Младенов. Градоначалникът пожела весели празници на всички. Той се обърна към множеството с думите:

Снимка : peshteraprim

Коледа е свят празник, за всички малки и големи. Изпълнена е с радост, мечти и надежди. В този ден отваряме сърцата си, даряваме доброта и обич.

Без вас деца Коледа няма да е толкова вълшебна и приказна. Радвайте ни с усмивките си и продължавайте да правите света по-красив от всякога! Запомнете, че любовта към мама и тати, старанието, което полагате в учението и добрите приятели, които имате ще ви направят силни и достойни!

Растете здрави и честити и знайте, че всички ние ще ви помагаме от сърце!

Нека запазим Коледния дух – да помагаме на нуждаещите се и да се радваме на малките неща! Нека Бог благослови Вас и Вашето семейство. Нека бъдникът не догаря и пламъкът му да ни сгрява!“

Снимка : peshteraprim

След аплодисментите всички преброиха от 10 до 0, за да грейне коледната украса в центъра на града. Последва многоцветна заря,  която остави без дъх събралите се пещерци и гости .

Снимка : peshteraprim

Обикновено Коледната елха светва малко по-късно през декември, но тази година кметът сподели, че иска да повдигне духа на хората малко по-рано, на фона на ограниченията заради поредната вълна от COVID-19.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!