25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Няма да има ротация на председателския пост в парламента, избрани са заместник-председатели

47 narodno sabranie

Новоизбраният председател на Народното събрание Никола Минчев от „Продължаваме промяната“ обяви, че оглавява новия парламент за постоянно и за този пост няма да има ротация между четирите политически или, които преговарят за коалиция.

Правилникът за работа на 47-ото Народно събрание ще бъде готов още през следващата седмица, обяви Никола Минчев:

„Ще положа необходимите усилия, за да отговоря на изискванията на институцията. Ще разчитам на заместник-председателите. Екипът е доста сериозен, хора със доста сериозен опит“.

За заместник-председатели на НС бяха избрани Мирослав Иванов от „Продължамаме промяната“, Росица Кирова от ГЕРБ-СДС, Мукаддес Налбант от ДПС, Кристиан Вигенин от БСП, Ива Митева от „Има такъв народ“, Атанас Атанасов от Демократична България и Цончо Ганев от „Възраждане“. Ганев беше предложен от парламентарната си група и за председател, но не събра необходимия брой гласове.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!