28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

УС на БФ Волейбол утвърди състава на съдийската комисия

voleybol.
Управителният съвет на БФ Волейбол утвърди на свое заседание състава на съдийската комисия към федерацията

Неин председател ще бъде Пенчо Ангелов, а заместникът му е Пламен Антонов. Като членове на комисията бяха избрани Александър Виналиев, Атанас Върбанов, Симеон Иванов, Ивайло Иванов, Добромир Добрев, Мартин Янакиев, Васил Василев, Игнат Митев и Пламен Иванов.

Заседанието на управата на БФ Волейбол избра и участниците в Комисията по правилата на играта, квалификацията и международната дейност. Ръководител ще бъде Александър Виналиев, а членове – Ваня Първанова, Атанас Върбанов и Владимир Котев.

За шеф на Дисциплинарната комисия беше утвърден Юлиан Гюров, с членове Любомир Сираков и Степан Киркоров.

В комисията по назначенията председател е Игнат Митев, с членове Константин Йоцев, Пламен Иванов, Константин Йовчев и Георги А. Георгиев.

Комисията по финанси е поверена на Илиян Георгиев. Нейни членове са Елвира Ждерова, Весела Лазарова и Стоян Барев.

Николай Русев е председател на комисията по плажен волейбол. Нейни членове са още Огнян Андонов и Любомир Петров.

Комисията в най-новия спорт във волейболното семейство – снежния волейбол, ще е с председател Чавдар Марев. В неговия орган като членове са Любомир Сираков и Илия Пенков.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!