03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Елхата в Пещера ще донесе радост на малки и големи

elha peshtera

Пещера. До Коледа остават по-малко от 26 дни. Коледната елха несъмнено е един от най-красивите символи на Коледа, без който празникът не и бил същия. Традицията гласи тя да засияе в цялата си прелест на 24 декември и да ни радва до 6 януари. След като пренощува на пл. „България“ тази сутрин новогодишното дърво зае полагащото и се място.

Снимка : peshteraprim

Следва монтирането на украсата, която ще ни радва в тъмните часове по празничните дни. По заповед на кмета Йордан Младенов коледни елхи вече са поставени на кръговото, днес елха ще замине и за кв. „Изгрев“ в Пещера.

Снимка : peshteraprim

Както преданието налага, всяка година на елхата трябва да се добави поне една нова играчка, това се случва и в града. Празнично ще бъдат украсени още много любими за пещерци места.

Снимка : peshteraprim

Коледната елха ще блесне на 6 декември, когато се очаква  в Пещера да пристигне Дядо Коледа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!