20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Магнитните бури през декември

magnitna burya
Новогодишната нощ може да се окаже неблагоприятен ден за зависими от времето

През декември 2021 г. се предвиждат четири периода на магнитни бури. Две от тях ще бъдат продължителни и мощни: в своя пик тези магнитни бури през декември ще достигнат червената точка от 6-7 пункта.

Магнитна буря 1-4 декември 2021 г. Ще бъде попадение със средна сила – до 4 точки. Най-вече от времето ще се оплакват тези, които страдат от хронично главоболие и хипертониците.

Магнитна буря на 9-13 декември 2021 г. Пикът му ще бъде на 10 декември. По предварителни данни това ще бъде най-силната магнитна буря за месеца и една от най-силните магнитни бури за годината: учените предполагат, че в своя пик ще достигне 7 бала. Дори здрави хора ще усетят влиянието му.

Снимка : pixabay

Магнитна буря на 18-22 декември 2021 г. Пикът му ще се падне на 19 декември. Очаква се бурята да достигне 6 бала.

Магнитна буря на 30-31 декември 2021 г. През последните два дни на тази година може да се регистрира повишена умора и промени в настроението. Ситуацията ще се влоши от предпразничните задължения и новогодишното пиршество, което е богато на мазни храни и алкохол (а именно тези продукти не се препоръчват да се консумират в дни на магнитни бури).

Имайте предвид, че по-благоприятен декемврийски сценарий прогнозира Лабораторията по рентгенова астрономия на Слънцето, ФИАН. В 27-дневната прогноза няма мощни магнитни бури, но прогнозата е ограничена до 21 декември.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!