19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Камен Василев с последен старт за сезона

kamen vasilev pista ruse

Камен Василев от отбора на “КА-2 Рейсинг Тийм” ще вземе участие в последния старт за сезон 2021. Това ще стане този уикенд на “Писта Хасково”, която през тази година ще се проведе на трасето край Калояново. Състезанието е последен кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. За последния кръг за този сезон има заявени 62-ма пилоти в 4-те различни серии.
В серия “Макси”, където се състезава Василев има заявени още 11 пилота, които ще се борят за призовите места.

Вицешампионът за 2020 година е пети в генералното класиране преди последния кръг от тазгодишния шампионат. През тази година, Василев записа две 4-ти места, едно пето и едно отпадане.

“Готов съм за състезанието, след като направихме няколко тренировки преди него. Надявам се в последния кръг да постигна едно по-добро класиране в сравнение с останалите състезания през сезона”, сподели Василев, ден преди старта на състезателния уикенд.

По програма в събота ще се проведът квалификациите за място, а състезанията в отделните серии ще стартират в неделя от 11.00ч., официалното откриване е половин час по-рано.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!