08 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ЦСКА София с 1 точка в Лигата на конференциите

Silhouette action sport

Отборът на ЦСКА София допусна четвърта загуба в групите на турнира по футбол Лига на конференциите след загуба с 0:2 като гост в Норвегия на Бодьо Глимт. Домакините тотално доминираха през първата част, но се оттеглиха на почивка със само един гол преднина след точен шут на Брунстад в 25-ата минута. През второто полувреме футболистите на Стойчо Младенов изравниха играта и организираха няколко добри атаки, но в 85-ата минута Ботеим сложи точка на спора с втори гол.

 

Старши треньорът на ЦСКА София – Стойчо Младенов, коментира: „Мисля, че първото полувреме трудно се адаптирахме към терена. Трудно си препредавахме футболистите, закъснявахме. Исках да вкарам по-голяма агресия в средата на терена. Второто полувреме беше равностойно. Имахме нашите шансове, но в крайна сметка в един определен момент предпочетох да освежа средата на терена, а и с оглед на следващия мач. Смените ги предприех, за да съхраня част от играчите за следващия двубой. Смените на Йомов, Юга и Жеферсон бяха точно такива.

Доволен съм, че завършихме мача без контузии. В такива мачове придобиваме опит. Всичко това ни е само от полза, един бонус за нашия отбор. Сравнихме, видяхме на какво ниво сме, къде трябва да засилим конкуренцията. Едно голямо благодаря на нашите фенове. Пристигнаха и подкрепяха ни непрекъснато“.

В другата среща от трета група Рома спечели срещу Зоря Луганск с 4:0. Преди последния кръг червените са последни с 1 т., води тимът на Бодьо с 11 т., пред Рома с 10 и Зоря с 6 т.

Други резултати:

Първа група
ХИК – Алашкерт  1:0
Макаби Тел Авив – ЛАСК  0:1

Втора група
Флора (Естония) – Партизан  1:0
Анортозис – Гент    1:0

Четвърта група
Рандерс – ЧФР Клуж    2:1
Яблонец – АЗ Алкмаар   1:1

Пета група
Славия Прага – Фейенорд  2:2
Макаби Хайфа – Унион Берлин  0:1

Шеста група
Линкълн (Гибралтар) – Копенхаген  0:4
Слован Братислава – ПАОК  0:0

Седма група
Мура – Тотнъм   2:1
Рен – Витес  3:3

Осма група
Кайрат Алмати – Базел   2:3
Карабах – Омония  2:2

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!