22 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пампорово очакват първите скиори

ski

Пампорово е в очакване на своите първи скиори от средата на декември съобщава БНР.

Минус 6 градуса достигна минималната температура в курорта Пампорово тази сутрин, според информация на Планинската спасителна служба.

От тази нощ оръдията за изкуствен сняг вече работят, а в зоните около пистите може да се види оскъдна снежна покривка.

                            Новите сезонни лифт карти за Пампорово са пуснати за продажба, допълва темата dnes.bg

Преференциални цени с намаление през тази зима се предвиждат не само за деца, а и за възрастовите групи младежи от 12 до 17 г. и пенсионери над 65 г. Сезонните карти на промоционални цени могат да се купят до 7 декември.

Лифт карта 2 в 1 за целия сезон за възрастни струва 1025 лв., като важи за ски зоните Пампорово и Мечи чал. Сезонна карта за младежи от 12 до 17 г. и за пенсионери над 65 г. е 790 лв., а за деца от 7 до 11 г. коства 555 лв. Въвежда се и сезонна лифт карта само за делничните дни, която е 700 лв. за възрастни, 540 лв. за младежи и пенсионери, а за деца- 380 лв.

Новият ски сезон в курорта се планира да бъде открит на 18 декември.

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!